No, nyt näkyy Frodosta kuva tuossa vieressä, kun joku ehti sitä jo kyselemään :) Frodon kotisivuillekin laitoin kuvia taas näkymään (ongelmia niiden kanssa) että niitäkin sopii käydä kurkkimassa.

Sain palkan kesätöistäni (kuukauden kestänyt lähihoitajan sijaisuus terveyskeskussairaalassa) muutama päivä sitten, ja eilen oltiinkin jo shoppaamassa :) Kumma juttu, miten sitä ei vain VOI tehdä muuta kuin korkeintaan parikymmenen euron ostoksia ilman että tulee hirveän huono omatunto ja sisäisiä ristiriitoja, vaikka kerrankin olisi rahaa pikkuisen enemmän kuin se opintotuki. Tai oikeammin, "pakollisia" ostoksia, kuten koiranruokaa (Nutra Nugettia Frodolle 15kg, yli 40 euroa), voi tehdä, koska ne ovat niitä ikäviä velvollisuuksia. Sen sijaan jo viidentoista euron julisteen ostaminen ihan vain omaksi huvikseen tuntuu ihan hirveältä synniltä...

No, minä ostin niitä julisteita kuitenkin, ja vieläpä kaksin kappalein. Olen muuttanut uuteen kämppään kesäkuussa, ja tätä on kiva sisustaa. Tuparitkin kohta tulossa. Molemmat ovat taidejulisteita, toinen Edvard Munchin Huuto, joka  sekä sopii punaisenoranssilta värimaailmaltaan tähän kämppään tosi kivasti, että aiheuttaa kylmiä väristyksiä. Se on jotenkin ahdistava. Siis positiivisella tavalla, herättääpä ainakin tunteita. Toinen juliste on Leonardon luonnos jostain teoksesta jossa ovat Neitsyt Maria, Jeesus-lapsi ja "pari muuta". En nyt itse asiassa muista, onko tuosta luonnoksesta ikinä maalattu sitä varsinaista teosta.

Lisäksi ostin Tapio Eerolan kirjan Suomen koirarodut, sekä muutaman kappaleen limenvihreitä ja keltaisia mukeja, sellaisia isoja. Maksoivatkin vain 1,50 euroa/kappale.

Varmaan voisi sanoa muutaman sanan tästä itse asunnosta: Asun siis opiskelija-asuntosäätiön talossa samalla kadulla, jonka varrella opinahjoni sijaitsee, eikä kaupungin keskustaankaan ole tolkuton matka. Kiva sijainti siis. Pääsin vaihtamaan solusta 20 neliön yksiöön pari kuukautta sitten, ja vaikka kämppä on oikeasti PIENI, kaikki omat tavarani ja jopa eläimet mahtuvat kyllä tänne. Asunnossa on vessa, keittokomero ja pieni huone eteiskäytävän päässä. Ja ihana ranskalainen ikkuna, siitä tykkään oikein kovasti. Tällä hetkellä sisustuksessa ei ole mitään yhtenäistä ideaa, paitsi että värejä löytyy joka lähtöön. Pidän pesäkolomaisesta, aika täyteen tungetusta sisustuksesta. Varsinkin kirjoja täältä löytyy paljon, samoin jyrsijöiden häkkejä (ei asukkaita niissä toistaiseksi :)) ja kaikenlaista pientä sälää.